Netwerk

Noctilaris is een V.O.F. van Finne Fortuin en Lennard Swaneveld die samenwerkt met een uitgebreid netwerk van specialisten. Hierdoor is Noctilaris in staat elke opdracht aan te pakken, of het nu een groot of een klein project is. Dit waarborgt ook de continuïteit bij vakanties of onverwachte uitval. Partners van Noctilaris zijn onder andere:

Zeedijk Ontwerp
Wietse Zeedijk heeft een klein, veelzijdig webdesign- en grafisch ontwerpbureau. Binnen de werkzaamheden staan eenvoud, elegantie, helderheid en bruikbaarheid centraal, zowel bij klein- als grootschalige projecten.
www.zeedijk-ontwerp.nl

Detlevski
Detlef Meijer is een webdesigner, fotograaf, beeldbewerker en een systeembeheerder voor Apple systemen. Hij is gespecialiseerd in grafische systemen en heeft ook ruime ervaring met webdevelopment.

Hammink Design BNO
Erik Hammink maakt mooie, strakke en eigentijdse ontwerpen. Erik's sterke punten liggen op huisstijl-ontwerp, logo-ontwerp, websitedesign en drukwerk. Kortom, alles dat met visuele communicatie te maken heeft.
www.hammink-design.nl

Boven water
Frank Kloos is een interaction designer pur sang. Hij heeft een eigen buro en werkt ook samen met Van Gog ontwerpers. Frank vereenvoudigt complexe structuren tot bruikbare interfaces.
www.burofrank.com

Fridy Visser Knof
Fridy Visser Knof ontwerpt Corporate identities en produceert succesvolle huisstijlen voor zakelijke klanten. Creatieve ideeën zijn in goede handen bij Fridy.
www.fridyvisser.nl

Tackenco
Bij Tackenco kan je zowel terecht voor graphic design als voor Filemaker en website development. Niels Meijer is al jaren actief als Filemaker en website developer, en Stèphanie de Vilder vult dat perfect aan van de grafische kant.
www.tackenco.nl